Politique d'expédition

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, binnen een straal van 15 km rond onze 2 vestigingen (Astene en Dikkelvenne).

De levering gebeurt direct door ons. We leveren gratis bij bestellingen vanaf € 45. Voor bestellingen onder € 45 vragen wij een bijkomende vergoeding van € 5 om tegemoet te komen aan onze transportkosten. Leveringen buiten deze 15-kilometerzone zijn momenteel niet mogelijk.

Afhalen kan altijd gratis in Astene en Dikkelvenne mits minstens 12u van tevoren afgesproken.

 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 48 uren na ontvangst van de bestelling of later indien zo afgesproken.

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Tapafina.

 

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Tapafina was geboden.