Je bent 1 stap verwijderd van de Spaanse zon op je bord!

Je denkt vaak nog aan die heerlijke zon op je huid, het ruisen van de zee en de geuren van het heerlijke eten.
Je hebt daarna nog dagen en zelfs weken thuis zitten nagenieten van die mooie herinneringen aan Spanje.
 De Mediterrane levensstijl bleek een openbaring te zijn. Alles kon anders, losser, spontaner, vrolijker, relaxter, maar ook intenser.

Je leeft daar meer in het moment. Tijdens je reis heb je enorm genoten van de ervaring, de cultuur en de smaken. En sindsdien droom je ervan die relaxte Spaanse mentaliteit en levensstijl in huis te brengen.

 Aftellen tot de volgende vakantie daar heb je geen zin in. Liever wil je je (dagelijks?)* spontaan en vrolijk voelen / leven?*.

 Onbewust zoek je naar manieren om de sleur van de lange kantooruren, vermoeiende files en andere stressvolle momenten te vergeten. 

 Je wil die leuke vakantiemomenten terugbrengen, de losse gesprekken aan tafel, de gelukkige gezichten, de schaterlach van plezier… en ook de intense smaken van heerlijke goed gekruide tapas.

 
 Die prachtige vakantiemomenten kan je terugproeven in je weekmenu. Vrolijk het op met de smaken en geuren van dat heerlijke Spanje. Je zoekt daarom recepten op Sociale Media, maar je vindt zoveel verschillende versies voor eenzelfde gerecht. Wat is echt authentiek? Wie kan jou helpen die pure Spaanse smaken op tafel te krijgen?

 Wat als je dit rechtstreeks van een rasechte Spaanse zou leren en in je eigen taal?”

Over Marta

Ik help foodies, levensgenieters en Spanje liefhebbers de authentieke Spaanse smaken en levensstijl te ontdekken via leuke kookworkshops, zodat ze van de zomerse vibes genieten zonder te moeten reizen.

 Als iemand die geboren en getogen is in het zuiden van Spanje krijg ik vaak de vragen “Wat doe je hier in Vlaanderen?, Hoe kan je je aanpassen aan het weer?, Mis je Sevilla niet?

 Ik kan me redelijk goed en snel aanpassen in een ander land. Maar ik mis mijn land. En soms heel hard zelfs. En dat is waarom ik startte met Tapafina. Een zaak naar mijn hart. Het bedrijf waar ik mijn passie voor de Spaanse cultuur en gastronomie de vrije loop kan laten. Waar ik mijn kennis deel om anderen te helpen. Waar ik van mijn hobby een leuke job heb gemaakt.


Stop met dagen en uren aftellen tot je volgende vakantie.
Dompel jezelf NU onder in de Mediterrane levensstijl en geniet elke dag van een spontaner en relaxter leven.
 Leer eenvoudige en smaakvolle tapas maken zodat je je vrienden en familie verrast met heerlijke hapjes en gerechtjes in een authentiek Spaanse sfeer.

 Maak plaats in je leven voor de Spaanse eetcultuur, smaken en geuren, want dat brengt passie in jouw leven. Haal de Spaanse zon in je keuken zodat je die leuke vakantiemomenten elke dag samen met je gezin opnieuw beleeft.

Na de Tapas Masterchef Workshop:

  • Ontdek je nieuwe en spannende Spaanse smaken. Dit zorgt ervoor dat jouw dagelijkse kost verfrissend en grenzeloos avontuurlijk is
  • Breng je de Mediterraanse warmte bij jou op tafel vol met gezelligheid samen met je gezin, familie en vrienden
  • Nodig je vol trots vrienden bij jou thuis uit om hen van de authentieke Spaanse keuken te laten proeven
  • Voel je een diepere connectie met de Spaanse cultuur. Voortaan zal je gemakkelijker en sneller onderdeel voelen van dit prachtige land
  • Word jij een echte gezellige thuiskok die eenvoudig en snel de meest smakelijke Spaanse gerechten op tafel zet

Vamos! Laten we samen koken!

Verlies voortaan geen uren meer aan het bekijken van Youtube video’s waarmee je uiteindelijk toch niets mee doet.
 Rol je mouwen en kook samen met mij in een kleine gezellige groep van levensgenieters.
 Voel je direct op vakantie in Spanje zonder te moeten reizen.
 De ingrediënten zijn makkelijk te vinden, en in speciale gevallen zal ik mogelijke alternatieven geven.
 Ik geef deze workshop twee keer, zodat je kan kiezen welke dag het beste bij je past.

Optie 1:
donderdag 7 juli om 17u
Optie 2:
zondag 10 juli om 10u30

 Kan je niet naar de live workshop komen? Levenslange replay-toegang is inbegrepen in je ticket.

Hoe gaan we te werk?

1. Je schrijft je in voor de workshop op de dag van je keuze.
2. Je ontvangt direct een e-mail met de lijst ingrediënten en de verschillende recepten zodat je alles goed kan voorbereiden.
3. De ingrediënten koop je een paar dagen voor de workshop.
4. De dag ervoor ontvang je de link voor de live workshop. 
5. Op de afgesproken dag zet je alles klaar en zet je de laptop/tablet in je keuken. Test eens dat beeld en klank ok zijn. Dan, 5 minuten voor de workshop start, klik je op de link en zie je me aan de andere kant. Helemaal klaar om samen lekker te koken! De ervaring zal ongeveer 2 uur duren.

We starten met een heerlijke frisse sangria, daarna maken we 3 smaakvolle Spaanse klassiekers: gazpacho, tortilla de patatas (Spaanse omelet) en calamares fritos (gefrituurde inktvisringen)!

Normaal gesproken is je investering maar €27. Maar er loopt een SPECIALE ACTIE TOT EN MET ZONDAG 3 juli: nu slechts voor €19.

Veelgestelde vragen

Wat als ik de ingrediënten niet vind?
 Je kan altijd een alternatief kopen, als je niet zeker bent, stuur me een bericht en ik zal je helpen. In bepaalde gevallen kan ik ook de ingrediënten naar jou laten opsturen, indien je dit wenst.

Ik kan die dagen niet, komen er nog workshops?
 Ja, maar ik kan niet zeggen of deze recepten opnieuw aan bod komen. Als je je nu inschrijft ontvang je sowieso de opname van de workshop en kan ook op een ander moment volgen.
Je kan je ook inschrijven op de wachtlijst, dan ben je de eerste om de nieuwe data te ontvangen.

Wanneer ontvang ik de recepten en lijst ingrediënten?
De recepten ontvang je na je inschrijving en vóór de workshop. Ze zijn heel eenvoudig en stap per stap uitgelegd.

Wat als ik toch niet aanwezig kan zijn?
Dat kan gebeuren en daarom is levenslange replay-toegang inbegrepen in je ticket.

Ik heb nog nooit een online kookworkshop gevolgd. Wat kan ik verwachten?
Mijn doel is jou nieuwe smaken te laten kennen maar ook tips en tricks geven om lekkere tapas te maken met de beste resultaten.
De dag voor de workshop zal je een e-mail ontvangen met de recepten en de link naar de virtuele zaal in Zoom. 5 minuten voor de afgesproken tijd zal je op de link klikken en zal ik je welkom heten in onze zaal. Ik leg nog eens uit wat we gaan maken en we vliegen erin! We volgen de recepten stap per stap en maken er lekkere hapjes en tapas mee.
Ik zal je helpen om de beste resultaat mogelijk te krijgen. Telkens als we een recept hebben afgewerkt zal er plaats zijn voor vragen en antwoorden.
 Na de workshop kan je natuurlijk alle hapjes en tapas zelf degusteren en ontvang je een e-mail met de opname van de les en een paar vragen om je mening te vragen.

Moet ik zelf in beeld en/of spreken?
Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn en alle stappen en tips goed te volgen voor het beste resultaat. Indien je een vraag hebt kan je die altijd op de chat schrijven. Ik zal af en toe de tijd nemen om alles te beantwoorden. Voor een meer gezellige groepservaring raad ik wel aan om je camera aan te zetten, maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Heb ik eerdere kookervaring nodig om van de les te genieten?
Er is geen eerdere ervaring vereist! We raden je aan om vragen te stellen als je iets niet begrijpt. Er zijn geen slechte vragen en ik ben er om je te helpen, zodat je thuis zelf een recept kunt maken.

Ik leer Spaans, kan ik ook een kookworkshop volgen in deze taal?
Dat is zeker mogelijk. Als Spaanse leerkracht ben ik bewust van de grote interesse dat studenten Spaans tonen in de cultuur en gastronomie van Spanje. Je kan bijvoorbeeld samen met medestudenten een workshop volgen als leuke activiteit naast de Spaanse les.
Ik zorg ervoor dat iedereen vanaf een A2 niveau goed kan volgen.

Kan iemand anders bij me meedoen?
Je kan je zoon, dochter, man, vrouw of vriend vragen om hulp. Maar, ik raad toch altijd aan dat iedere deelnemer alle stappen zelf kan volgen voor de beste resultaten.

Kan ik de materialen van de workshop delen met andere mensen?
Het copyright van alle inhoud (videobestanden, recepten…) van de workshops behoort volledig toe aan Marta Piñero en TAPAFINA.
Elke reproductie, opname, doorgifte, distributie, opname van de Video via opslag is verboden.
Het bijwonen van Workshop Spaanse Tapas wordt door de geregistreerde gebruiker UITSLUITEND gedaan voor zijn eigen training.
Elke schending van de voorwaarden (u bent akkoord gegaan met uw registratie) is een schending en geeft Tapafina.be - Marta Piñero het recht om elke juridische procedure te volgen om zijn rechten te vrijwaren, evenals de gebruikersaccount te deactiveren en permanente verwijdering van onze diensten.

Kan ik een gepersonaliseerde workshop aanvragen voor een groep vrienden of collega’s?
Dat is een heel leuk idee! Stuur je aanvraag naar hallo@tapafina.be en ik zal zo snel mogelijk een voorstel maken voor een onvergetelijke, authentieke, Spaanse ervaring.