De tapas geschenkmand voor wie echt een culinaire opkikker kan gebruiken

Een tapas geschenkmand, daar maak je iemand echt blij mee. Wil je iemand ergens mee feliciteren of juist een hart onder de riem steken? Met tapas zit je altijd goed. De webshop van Tapafina puilt uit van heerlijke kleine Spaanse gerechtjes. Een geschenkmand is een complete maaltijdbox voor ieder moment. Genieten van de Spaanse keuken, dat is wat je iedereen gunt, toch?

Ruime keuze aan Spaanse tapas

Cadeaubox zelf samen te stellen

Ideaal voor als cadeau

Wil je iets bij ons gaan bestellen of heb je een vraag?

Doe een tapas geschenkmand cadeau en je kan nooit meer stuk

Ok, je doet het vast niet om in het gevlij te komen, maar stiekem is het altijd wel heel leuk als iemand echt in de zevende hemel is vanwege jouw cadeau. Eén ding is wel heel zeker: met een tapas geschenkmand maak je iemand echt blij. Men zegt weleens dat de liefde van de man door de maag gaat, maar dat geldt voor vrouwen toch evenzeer? Het is als iemand mee uit eten nemen, maar dan gewoon thuis.

Tapafina, de Spaanse keuken die bij jou bezorgt

Natuurlijk, uit eten gaan is altijd leuk, maar soms heb je helemaal geen zin om eropuit te gaan. Dan is een thuisbezorgde maaltijd natuurlijk ook heel lekker. Maar nergens zal je zo’n culinaire maaltijd thuisbezorgd krijgen als bij Tapafina. Een complete eetbelevenis die gewoon aan de voordeur wordt afgeleverd. Wijntje erbij en genieten maar.

hapjes op tafel

Echt optimaal genieten? Een lekker Spaans wijntje erbij om het af te maken

Als Specialist in Spaanse producten bieden we enkel wijnen uit Spanje aan. De Rioja, een robijnrode wijn, is een perfecte smaakversterker van vlees en pittige gerechten. Houd je af en toe van een gokje? Dan moet je de droge witte sherrywijn van Manzanilla Solear eens proberen. De kans is groot dat je na enkele slokjes om bent en nooit meer anders wilt.

Bestel je tapas geschenkmand in onze webshop en haal gratis op in Deinze

Bestellen in onze webshop is eenvoudig. Selecteer de juiste producten en voeg ze toe aan winkelmandje. Als je klaar bent met selecteren reken je eenvoudig af. Je kan dan kiezen voor thuisbezorging of afhalen. Heb je nog vragen? Bel naar 0468 11 87 19 of stuur een e-mail naar hallo@tapafina.be.

Ook interessant:

Spaanse producten | Tapas afhalen Oost-Vlaanderen | Tapas cadeaupakket