Tapasschotel bestellen in Gent, je doet het eenvoudig en voordelig bij ons

Wil je een tapasschotel bestellen in de buurt van Gent? Dat is zo gedaan. In onze webshop hebben wij het grootste assortiment aan Spaanse delicatessen en pakketten, geheel naar jouw wens. Proef de veelzijdigheid van de Iberische keuken en geniet. Wil je een tapasschotel of een tapasplank bestellen in Gent en omgeving, dan is Tapafina is jouw adres!

Ruime keuze aan Spaanse tapas

Cadeaubox zelf samen te stellen

Ideaal voor als cadeau

Wil je iets bij ons gaan bestellen of heb je een vraag?

Heb je geen inspiratie voor het eten vanavond? Een tapasschotel aan huis bestellen in Gent is de oplossing

Geen zin om dit weekend achter het fornuis te staan en te moeten bedenken wat je gaat eten? Bij Tapafina kun je gemakkelijk tapas aan huis in Gent of omgeving bestellen. Tapas is belevingseten. Hoewel de porties altijd klein zijn, is een goede tapasschotel of tapasplank toch gauw een paar uur werk. Niet om te bereiden, maar om alles op te eten. Het is best lekker om eens langer bezig te zijn met het eten zelf, dan met koken, toch?

Waarom een tapasschotel bestellen in Gent?

Tapas eet je voor de totaalbeleving van het diner. Koud en warm, zoet en hartig, neutraal en pittig: op een tapasplank is alles te vinden. De afwisseling van die verschillende smaken, zorgt voor een totaalbeleving van de Spaanse keuken. De smaakvariaties van de Spaanse keuken zie je vrijwel nergens anders. Voor wie in Spanje op vakantie is geweest, is het herkenbaar. 

Vegetarische tapas, ook heel lekker

Het leuke van tapas is dat je zoveel verschillende smaken en ervaringen tegenkomt: zout of zoet, warm of koud. Vegetarische tapasgerechten zijn er ook in overvloed. Zo vind je in vrijwel elk tapasrestaurant Pimientos Pádron. Niet scherpe groene pepers met sojaolie en zeezout. Of wat dacht je van Manchego Tostada? Deze combinatie van gedroogde tomaten en manchegokaas op ciabattabrood doet het altijd heel goed. Wat ook zeker niet mag ontbreken is de klassieke gazpacho. Heerlijke koude tomatensoep als tussendoortje.

hapjes op tafel

Tapas aan huis bestellen in Gent en omgeving

Wil je echt genieten van een gevarieerde maaltijd van Spaanse delicatessen? De webshop van Tapafina biedt soelaas. Je bestelling kan thuisbezorgd worden, dat maakt het toch nóg aantrekkelijker om een bestelling te plaatsen bij Tapafina? Bezorgen is gratis vanaf een bedrag van €75. Wij bezorgen in een straal van vijftien kilometer rond Astene (Deinze).

Tapafina: eenvoudig tapasschotel bestellen in Gent en omgeving

Wil je vanuit je luie stoel in Gent op zoek naar tapasschotels? Kijk dan eens verder op onze website. Hier stel je gemakkelijk je favoriete maaltijd samen of kies je uit de vele pakketten of schotels die wij in ons assortiment hebben. Bestel en laat de tapas van deze specialist uit de omgeving van Gent aan huis bezorgen. Heb je vragen of we jouw bestelling op het gewenste adres bezorgen? Neem even contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0468 11 87 19.

Bekijk ook eens:

Relatiegeschenk tapas | Aperitiefschotel bestellen Gent | Aperoplank bestellen Gent